Beşiktaş Karagümrük - Beşiktaş tam 36 yıl sonra Karagümrük karşısında - Tüm Spor ... / Siyah beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri aboubakar, mensah (2) ve larin attı.

Posted by bella's kitchen on Thursday, January 21, 2021

Beşiktaş Karagümrük - Beşiktaş tam 36 yıl sonra Karagümrük karşısında - Tüm Spor ... / Siyah beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri aboubakar, mensah (2) ve larin attı.. Haftasında fatih karagümrük, beşiktaş'ı ağırlıyor. Youtube karagümrük beşiktaş maç özeti haberinde gollerin videosunu izleyebilirsiniz. .dönen ve galatasaray derbisini de kayıpsız atlatan beşiktaş, yıllar sonra deplasman takımı olarak döndüğü atatürk olimpiyat stadı'nda fatih karagümrük karşısında 3 puanı 4 golle aldı. Milli arayı iyi değerlendirmek isteyen beşiktaş, hazırlık maçında karagümrük ile karşı karşıya geldi. Ersin, rosier, vida, montero, rıdvan, josef, atiba, mensah, n'koudou, larin, aboubakar.

Haftasında beşiktaş, deplasmanda fatih karagümrük'e konuk oluyor. Youtube karagümrük beşiktaş maç özeti haberinde gollerin videosunu izleyebilirsiniz. Sezona iyi başlayan karagümrük ise topladığı 7 puanla üst sıralarda bulunuyor. Fatih karagümrük:viviano, alparslan, koray, fatih, campi, ndiaye, hedenstad, bertolacci, ndao, borini, sobiech. Youtube karagümrük bjk geniş özeti izle.

Karagümrük'ten Beşiktaş Şeref Başkanlığı'na uzanan isim ...
Karagümrük'ten Beşiktaş Şeref Başkanlığı'na uzanan isim ... from www.indyturk.com
Fatih karagümrük ise 27 puanda kaldı. Siyah beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri aboubakar, mensah (2) ve larin attı. Sergen yalçın yönetimindeki beşiktaş bu galibiyetle 19 maç sonunda puanını 41'e çıkararak zirvedeki yerini korudu. Onları bir maç eksiğiyle 38 puanlı fenerbahçe takip ediyor. Futbol 21.01.2021, 12:30 21.01.2021, 12:39. İkinci yarıda 3 gol daha atan beşiktaş, karagümrük ekibinin tek golüne mani olamadı. Youtube karagümrük bjk geniş özeti izle. Beşiktaş cephesinde ise güven yalçın, hasic ve n'sakala kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Beşiktaş'la karagümrük karşı karşıya geliyor.

Fatih karagümrük:viviano, alparslan, koray, fatih, campi, ndiaye, hedenstad, bertolacci, ndao, borini, sobiech. Haftasında beşiktaş, deplasmanda fatih karagümrük'e konuk oluyor. Beşiktaş fatih karagümrük maçı hazırlıklarını tamamladı. Karagümrük'ün tek golünü penaltıdan borini kaydetti. Fatih karagümrük ise 27 puanda kaldı. Youtube karagümrük bjk geniş özeti izle. Sergen yalçın yönetimindeki beşiktaş bu galibiyetle 19 maç sonunda puanını 41'e çıkararak zirvedeki yerini korudu. Karşılaşmaya atatürk olimpiyat stadı ev sahipliği yaptı. İkinci yarıda 3 gol daha atan beşiktaş, karagümrük ekibinin tek golüne mani olamadı. Karagümrük savunma yapıyor ama hücumu düşünmüyor. Kartal yuvası beşiktaş dergisi bjk kredi kartları yavru kartal dergisi vodafone karakartal beşiktaş travel. Onları bir maç eksiğiyle 38 puanlı fenerbahçe takip ediyor. Ev sahibi ekibin tek golünü 78.

Ev sahibi ekibin tek golünü 78. Beşiktaş cephesinde ise güven yalçın, hasic ve n'sakala kamp kadrosuna dahil edilmedi. Beşiktaş çok rahat 45 dakika geçirdi. Karagümrük savunma yapıyor ama hücumu düşünmüyor. Karagümrük'ün tek golünü penaltıdan borini kaydetti.

Beşiktaş Fatih Karagümrük deplasmanında! 0-1 CANLI
Beşiktaş Fatih Karagümrük deplasmanında! 0-1 CANLI from img3.aksam.com.tr
Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz. Sergen yalçın yönetimindeki beşiktaş bu galibiyetle 19 maç sonunda puanını 41'e çıkararak zirvedeki yerini korudu. Fatih karagümrük, 36 yıl sonra döndüğü süper lig 'de iç sahada oynadığı 9 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 78'de borini'nin penaltı golü skoru belirledi: Karagümrük'te kart cezaları bulunan enzo roco, jure balkovec ve vato arveladze ve sakatlıkları bulunan ervin zukanovic ve yannis salibur karşılaşmada forma giyemeyecek. Karagümrük'ün tek golünü penaltıdan borini kaydetti. Haftasında fatih karagümrük ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Hafta mücadelesinde beşiktaş, atatürk olimpiyat stadı'nda fatih karagümrük'e konuk oldu.

Süper lig'de liderliğini sürdüren beşiktaş puanını 41'e çıkardı.

Sezona iyi başlayan karagümrük ise topladığı 7 puanla üst sıralarda bulunuyor. Hafta mücadelesinde fatih karagümrük 'e konuk olacak. Ersin, rosier, vida, montero, rıdvan, josef, atiba, mensah, n'koudou, larin, aboubakar. Viviano, alparslan, koray, fatih, campi, ndiaye, hedenstad, bertolacci, ndao, borini, sobiech. Youtube karagümrük beşiktaş maç özeti haberinde gollerin videosunu izleyebilirsiniz. Hafta mücadelesinde beşiktaş, atatürk olimpiyat stadı'nda fatih karagümrük'e konuk oldu. Youtube karagümrük bjk geniş özeti izle. Haftasında fatih karagümrük'e konuk oluyor. Derbide galatasaray'ı mağlup ederek zirvedeki yerini koruyan beşiktaş , 20. Sergen yalçın yönetimindeki beşiktaş bu galibiyetle 19 maç sonunda puanını 41'e çıkararak zirvedeki yerini korudu. İşte beşiktaş karagümrük maç özeti ve golleri. .dönen ve galatasaray derbisini de kayıpsız atlatan beşiktaş, yıllar sonra deplasman takımı olarak döndüğü atatürk olimpiyat stadı'nda fatih karagümrük karşısında 3 puanı 4 golle aldı. Viviano, alparslan, koray, fatih, campi, ndiaye, hedenstad, bertolacci, ndao, borini, sobiech.

Beşiktaş'la karagümrük karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, aldığı gollü galibiyetle puanını 41'e yükseltti. Youtube karagümrük beşiktaş maç özeti haberinde gollerin videosunu izleyebilirsiniz. Haftasında beşiktaş, deplasmanda fatih karagümrük'e konuk oluyor. Hiçbir şekilde hücum girişimleri de yok.

Hazırlık maçı: Beşiktaş: 5 - Fatih Karagümrük: 2
Hazırlık maçı: Beşiktaş: 5 - Fatih Karagümrük: 2 from www.haber.net.tr
Youtube karagümrük beşiktaş maç özeti haberinde gollerin videosunu izleyebilirsiniz. Lider beşiktaş, süper lig'in 20. Haftasında beşiktaş deplasmanda fatih karagümrük ile karşı karşıya geliyor. İkinci yarıda 3 gol daha atan beşiktaş, karagümrük ekibinin tek golüne mani olamadı. Hafta maçında beşiktaş, fatih karagümrük deplasmanında. Beşiktaş'ın gollerini josef, atiba,larin(2), aboubakar (p) attı. Hiçbir şekilde hücum girişimleri de yok. Sergen yalçın yönetimindeki beşiktaş bu galibiyetle 19 maç sonunda puanını 41'e çıkararak zirvedeki yerini korudu.

İkinci yarıda 3 gol daha atan beşiktaş, karagümrük ekibinin tek golüne mani olamadı.

Süper lig'de hafta sonu fatih karagümrük, denizlispor'a konuk olacak. Beşiktaş, aldığı gollü galibiyetle puanını 41'e yükseltti. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz. Fatih karagümrük ise 27 puanla 8. Süper lig'de liderliğini sürdüren beşiktaş puanını 41'e çıkardı. Bu sonuçla zirvede yer alan beşiktaş puanını 41'e yükseltirken, fatih karagümrük ise 27 puanda kaldı. Derbide galatasaray'ı mağlup ederek zirvedeki yerini koruyan beşiktaş , 20. Haftasında beşiktaş deplasmanda karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Hafta maçında beşiktaş, fatih karagümrük deplasmanında. Lider beşiktaş, süper lig'in 20. Beşiktaş'ın gollerini josef, atiba,larin(2), aboubakar (p) attı. Sezona iyi başlayan karagümrük ise topladığı 7 puanla üst sıralarda bulunuyor. Ev sahibi ekibin tek golünü 78.

Previous
« Prev Post
January 21, 2021

0 comments:

Post a Comment